Nöjda kunder

"Vi bjöd in kunder och alla våra anställda till ett event i samband med EM-kvalmatchen mellan Holland och Sverige. Innan matchen, som följdes på TV, så skulle en gammal landslagsspelare i fotboll och den legendariske fotbollsdomaren Rune Larsson berätta roliga fotbollsminnen. Fotbollsspelaren dök aldrig upp så Rune Larsson fick hålla låda för två. Rune fick alla att skratta redan med sin första mening:

'Att en spelare inte kommer det gör ingenting för det blir match ändå. Det är värre om domaren inte dyker upp för då blir matchen inställd!'

Rune trollband oss både före matchen och med sina träffsäkra kommentarer i halvtidspausen.

Rune var även bra påläst när det gäller vårt företags verksamhet och gjorde liknelser mellan ledarskap inom idrotten och näringslivet."

Claes Brikell, Sales Manager Softronic AB

 

"Styrelsen i Saco Studentråd bjöd in Rune Larsson som föredragshållare vid en helgkonferens för förbundens ordförande.

Det var mycket intressant att få höra på Rune Larssons erfarenheter från sina möten med olika starka personligheter. Att hantera vinnarskallar och gnällspikar på fotbollsplan och att hantera besvärliga bankkunder och kollegor är inte alltid så lätt.

Rune bjuder mycket på sig själv på ett humoristiskt sätt och är även duktig på att aktivera gruppen så att alla känner sig delaktiga."

Oskar Pettersson, ombudsman på Jusek

 

"Jag lärde känna Rune som kollega för 10 år sedan. Redan tidigt utmärkte sig Rune för sina personliga och underhållande formuleringar. När han publicerade sin bok var det därför en självklarhet att jag köpte mitt eget exemplar av honom.

Under fotbolls-VM 2010 hade vi en kundträff i Göteborg där Rune på ett utmärkt sätt tog hand om den lättsamma delen. Hans kunnande, erfarenhet och humor kom till sin rätt inte minst när frågestunden inleddes."

Claes Lagerstedt, Ansvarig HQ Bank, Göteborg (numera Carnegie Investment Bank)